2023-07-10 15_29_01-IMG_8077.HEIC ‎- Foton

Vi erbjuder trädgårdsavtal eller engångsjobb för brf, företag & privatpersoner. Låt oss ge er trädgård den kärlek den förtjänar.

Trädgårdsskötsel

Kontakta oss för engång jobb eller få ett skräddarsytt trädgårdsavtal för era behov! 

Vi hjälper idag till med trädgårdsskötsel över hela stor Stockholm. Vi kan göra allt från endast gräsklippning till att sköta hela säsongens behov i er utemiljö. 

Våra grundavtal är baserade på den servicenivå ni önskar som grund. Sedan anpassar vi varje nivå utifrån era önskemål.

Basavtal: Här ingår gräsklippning, ogräsresning och lövupptagning.

Standardavtal: Här ingår gräsklippning, ogräsresning/lövupptagning, beskärning av fruktträd och större träd. Underhåll av rabatter och urnor eller andra planteringar. 

Totalavtal: Här gör vi allt i er utemiljö. Det innebär att vi sköter vårstädning och höststädning. All form av underhåll av er utemiljö inklusive bevattning, plantering av nya blommor och träd. Planering av miljön för en långsiktighet i beväxningen.

I samtliga avtal får ni ett fast timpris för övriga arbeten eller beställningar som ligger över den nivå ni valt. 

Varför ska ni välja oss? 

Ett nummer: Och en egen kontaktperson som ni kan nå alla veckans dagar. 

Kompetens: Över hela spektrat, dvs vi kan hjälpa er med allt i er utemiljö oavsett om det är gräsklippning eller beskärning av en stor lönn. Detta då vi har utbildade och certifierade arborister. 

Tydliga avtal: Där varje timme vi utfört redovisas varje månad. 

Flexibilitet: Om ni vill ändra något i avtalet är vi alltid öppna för diskussion även under pågående säsong och avtal. 

Trevlig personal: Vi har endast egen personal och ingen inhyrd arbetskraft. 

Maskinpark: Om ni önskar står vi för alla maskiner och verktyg. Ni behöver varken avsätta plats eller köpa egna dyra maskiner som ska underhållas. 

En leverantör: För alla era behov! Vi kan ta hand om hela er fastighet om ni önskar. Dvs allt från fastighetsskötsel till renovering och trädgård. Ni får en person som är er kontakt för hela er fastighet och alla era projekt.