278178382_559491298926027_7214766611726100302_n

Stubbfräsning - ta bort stubbar enkelt

Effektiv stubbfräsning för en slät tomt

Stubbfräsning är en kritisk process för att ta bort trädstubbar efter att ett träd har fällts. Denna metod säkerställer att trädstubben avlägsnas helt och lämnar en jämn och ren yta. Genom att använda specialiserad utrustning och erfarenhet kan vi erbjuda effektiv stubbfräsningstjänst som förbättrar din utomhusmiljö.

Fördelar med Vår Stubbfräsningstjänst:
  • Fullständig Avlägsnande: Vår stubbfräsningsprocess garanterar fullständig borttagning av stubben. 
  • Säkerhet och Estetik: Stubbar kan vara farliga hinder och störa estetiken i din trädgård. Vår tjänst bidrar till en säker och mer attraktiv utomhusmiljö.
  • Utjämning av Ytan: Efter stubbfräsningen blir ytan slät och redo för omplantering, gräsmatta eller andra landskapsprojekt. Inga störande stubbar som sticker upp!
  • Erfarenhet och Utrustning: Våra stubbfräsningsexperter har den erfarenhet och utrustning som krävs för att utföra arbetet snabbt och korrekt. Vi anpassar oss efter olika trädstorlekar, förhållande och era önskemål.
Vårt Arbetsflöde:

Utvärdering: Vi bedömer trädstubbens storlek, placering och omgivande utrymme för att planera en effektiv stubbfräsning.

Utrustning: Vi använder moderna stubbfräsmaskiner som effektivt maler ner trädstumpen till en hanterbar nivå.

Rengöring: Efteråt städar vi området och tar bort spill.

 

 

 

 

 

Vårt mål är att erbjuda en problemfri stubbfräsningstjänst som överträffar dina förväntningar.

Oavsett om det är en stor eller liten trädstubbe, kan du lita på vårt team för att leverera en smidig och professionell lösning.  

Kontakta oss idag för att boka din stubbfräsning och skapa en ren, jämn yta för ditt utomhusområde.

Transportera bort stubbar

Självklart hjälper vi gärna till med bortforsling av fliset som blir efter stubben. Men det är sällan det behövs eftersom flis som blir från stubbfräsning är användbart i trädgården t.ex. som extra jord till din rhododendron eftersom det blir sur jord.

1957891-9365981-zu4tqtocio