Om oss

Vi är ett certifierat trädvårds företag som vill höja standarden på trädvården inom Sverige.

Vi är det lilla och stora företaget på samma gång. Med våra duktiga arbetslag kan vi snabbt utföra uppdrag inom Stockholm med omnejd. Våra team utgår från Kungsängen, Värmdö, Södertälje, Bromma och Täby. Det gör att vi har nära till dig och bra lokal kännedom i det flesta områden. Vi utför trädfällning långt utanför Stockholm också. Hör gärna av er om ni behöver hjälp även på landstället eller om ni bor en bit utanför Stockholm.

Trygga Träd AB grundades av Tobias år 2020 efter att han själv arbetat många år i branschen som Arborist och klättrande trädfällare. Med en tydlig vision om vad Trygga Träd ska stå för. Med den visionen i ryggen har Trygga Träd på kort tid växt till 7 st fast anställd som alla delar den visionen. Vi älskar våra jobb och vill sticka ut med en hög kvalitet i alla delar av verksamheten. Det viktigaste kärnvärdena utgår från namnet ”Trygga”.

Det ska vara tryggt att anlita oss!

  • Vi har rätt kompetens för varje uppdrag.
  • Vi har rätt försäkringar för både personal och våra kunders trygghet.
  • Vi har rätt utbildning och certifikat för att kunna utföra de mest krävande fällningar.
  • Vi ser alltid till trädens bästa vid beskärningar och trädvård.
  • Vi håller vad vi lovar!
  • Vi löser det!

Visionen är kortfattat att det stannar inte vid trädfällning, beskärning eller stubbfräsningen. Vi vill säkerställa trädens hälsa och se till så att hanteringen av dom sköts på ett tryggt och professionellt sett. Vi vill inte bara såga och klippa i era träd utan en plan bakom utförandet. Vi vill se till så att vi får fram det optimala för just ert träd och dess välmående och framtid.

En del för att lyckas med det är att vi erbjuder platsbesök inför alla offerter så du får rätt plan för just ditt träd och trädgård. Vi ser över borttransporten, fällningen, behöver det t.ex sektionsfällas eller kan vi helfälla på platsen. Beskära dina äppelträd med en flerårig plan.

Vi vill helt enkelt fylla alla behov din trädgård har tillsammans med dig.