191224724_337225501152609_4226310212985536244_n

Trädfällning i Stockholm

Vi hjälper dig med trädfällning – Säkert och utfört av proffs

Våra team utgår från varje hörn av Stockholm. Så om du vill ha hjälp med trädfällning utanför Stockholm har vi team som kan hjälpa er med det. Vi utför arbeten även i Enköping, Västerås, Uppsala m.m

Våra team utgår från Kungsängen, Sigtuna, Haninge och Upplands Väsby. Det gör att vi även på så sätt kan minska vår miljöpåverkan med korta körtider.

Bättre för miljön och bättre för din kostnadsbild.

Våra trädfällare har lång erfarenhet

Man ska ha kul på jobbet! 

Är det något som vi har på Trygga Träd är det kul på jobbet. Vi var alla små klätterapor som barn och idag för vi klättra på jobbet. Kan inte bli bättre än så!

Vi har flera utbildade arborister. Självklart har vi motorsågskort, certifikat och satsar mycket på vidareutbildning inom yrket för alla oss som jobbar på Trygga Träd. Trädfällning är helt enkelt något vi har i blodet. Oavsett om det är fällning av tallen som skymmer solen på altanen eller granen som behöver fällas på grund av granbarkborre.

1957741-9364741-niz8eru19t

Det finns många trädfällare i Stockholm med omnejd, så vad skiljer ut oss? 

Vi har valt namnet Trygga Träd för att vi vill att det ska vara tryggt att anlita oss. Vi älskar träd och natur. Det avspeglas i vårt arbete där vi värnar om träden och miljö.

I mötet med oss får du en plan för din trädgård och din utemiljö. Våra trädfällare är utbildade arborister som kan ge rådgivning för dina träd och hur de kan bevaras. Att bara fälla träd är nödvändigtvis inte så svårt, men att sätta en plan för ditt träds beskärning flera år framåt i tiden, kräver hög kompetens och lång erfarenhet. Det kräver en duktig arborist! 

Miljö! Det är inte svårt att gissa att vi starkt värnar om miljön! För att minska vår påverkan använder vi i största möjliga mån el-motorsågar. En motorsåg som drivs av bensin saknar katalysator som en bil har. Av den anledningen släpper bensindrivna motorsågar ut onödigt mycket avgaser. 

När vi är hemma i din trädgård och sektionsfäller ett träd, klättrar vi upp i trädet för att ta ner trädet bit för bit. Där är el-motorsågen perfekt, tack vara sin låga ljudnivå.

Arbetar du hemma kommer du inte störas av ljudet från motorsågen. 

Olika sätt att fälla träd

Vi fäller hundratals träd varje år, under alla årets årstider. Ändå är varje fällning unik! 

Vi har hela arsenalen fylld med kunskap men även en uppsjö av praktiska hjälpmedel. Vi använder skylift, stöttor, rep, riggning och speedline m.m. Helt enkelt vad som krävs för just det unika trädet! 

Det vi är bäst på är de lite svårare fällningarna när det är trångt eller ett svårt läge mellan t.ex två hus.

274076645_522521745956316_6939134709472343255_n

Sektionsfällning för besvärliga träd

Vi har i alla våra team en klättrande arborist. Det gör att oavsett hur besvärligt trädet är kan vi hitta en lösning för hur vi fäller just ditt träd! Ofta sektionsfäller vi trädet även om det går att helfälla. Anledningen till det är att då kan vi kontrollera varje bit och det blir ofta mindre åverkan på marken runtomkring. Det kan även underlätta för bortforslingen samt göra det lättare att komma åt för att stubbfräsa direkt.